Veelgestelde vragen

Foto- en filmcamera's

Het is tijdens André Hazes Live in Ahoy niet toegestaan om professionele foto-, film- en opnameapparatuur mee naar binnen te nemen. Natuurlijk mag een mobieltje met camera en een funcamera (kleine digitale camera) wel mee naar binnen. De beeld- en/of geluidsopnames die je maakt, mogen echter niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt.

Overige informatie

Wij hanteren geen minimale leeftijd. Voor kinderen adviseren wij zitplaatsen. En voor bezoekers onder de 16 jaar ligt de verantwoordelijkheid bij de ouders/verzorgers. 

De deuren gaan 1,5 uur voor aanvang van het concert open. Dus om 18:30 uur. 

Het concert duurt ongeveer 2,5 uur. 

Nee, er is geen pauze tijdens het concert. 

Klik hier  voor meer informatie  

Nee, in het gebouw mag niet worden gerookt met uitzondering van de aangegeven rookruimtes. De security controleert hierop. Bij een enkele overtreding van het rookverbod volgt een waarschuwing, bij herhaalde overtreding kunnen wij besluiten om de betreffende persoon uit het gebouw te verwijderen. 
Klik hier voor meer informatie over de huisregels van Rotterdam Ahoy. 

Gewone huis-tuin- en keukencamera’s" worden toegestaan. Hiermee wordt bedoeld niet-professionele camera’s en camera’s zonder verwisselbare lenzen

Klik hier voor meer informatie over de huisregels van Rotterdam Ahoy. 

Honden en overige huisdieren zijn niet toegestaan in Rotterdam Ahoy. We maken in sommige situaties een uitzondering voor speciaal getrainde honden die ter begeleiding worden gebruikt van mindervaliden, zoals blindengeleidehonden en Stichting Hulphond-honden. Overleg met productiebedrijf MediaLane is hiervoor vereist. U kunt hierover contact opnemen met info@andreinahoy.nl

Nee, zelf meegebrachte consumpties worden niet toegestaan. Neem vooraf contact met ons op in het geval van speciale diëten of allergieën.
Klik hier voor meer informatie over de huisregels van Rotterdam Ahoy. 

Dat kan zeker, klik hier voor meer informatie

Klik hier voor informatie over de bereikbaarheid van Ahoy 

Klik hier om de algemene voorwaarden parkeeraccommodaties van Rotterdam Ahoy in te zien. 

Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam Ahoy. 

Klik hier voor meer informatie over toegankelijkheid voor mindervaliden

Gevonden voorwerpen en ingenomen voorwerpen die niet zijn opgehaald, worden na afloop van het evenement afgegeven en bewaard bij de portiersloge van Rotterdam Ahoy. Je kunt de portier bereiken via telefoonnummer 010 - 293 3124.

Voor grote groepen bieden wij drie soorten tickets aan; zitplaatsen Ring 1, veldplaatsen of VIP-plaatsen.
Bij de zitplaatsen en veldplaatsen kun je ervoor kiezen om van te voren consumptiemunten te bestellen, de kosten hiervan bedragen € 3,00 per consumptiemunt. 
De VIP-plaatsen bevinden zich op het VIP-plein vooraan bij het podium. Dit plein heeft dus de beste staanplaatsen van heel Rotterdam Ahoy! Daarnaast heeft het VIP-plein een eigen bar. In dit arrangement is de drank (bier, fris en wijn) inclusief en hier kan je heel de avond onbeperkt gebruik van maken. 
Je kan het arrangement ook uitbreiden met een diner of een ontvangstborrel of naborrel. 
Heb je zelf ideeën over de invulling van jouw evenement? Wij denken graag met je mee! 
Neem voor meer informatie telefonisch contact op met MediaLane via 020-2380600 of stuur een mail naar andreinahoy@medialane.nl.

De concerten in Rotterdam Ahoy zijn voor André Hazes natuurlijk onwijs genieten maar vooral ook heel hard werken. Om deze reden plannen wij geen meet & greet in.

Het produceren van een concert is heel gedetaileerd. Vandaar dat we geen speciale boodschappen/huwelijksaanzoeken kwijt kunnen tijdens onze shows. 

Stuur een mail naar andreinahoy@medialane.nl met daarin omschreven voor welke uitgeverij, zender of site je werkt en met welk doel je het concert wilt bijwonen. Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht over de mogelijkheden. 

We kunnen je verzekeren dat alle grote hits van André Hazes voorbij zullen komen tijdens zijn concert, maar ook nummers van zijn laatste album Anders. We houden de setlist geheim tot aan de concerten.

Dit blijft een verrassing tot het laatste moment! 

Helaas is dit nog niet bekend. Een maand voor de show zullen wij hier met meer informatie over terugkomen. 

We weten nog niet of er een DVD/CD uitkomt van het concert. We adviseren om de site andreinahoy.nl in de gaten te houden én de social media kanalen van André Hazes om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. 

Het adres van Rotterdam Ahoy is 
Ahoyweg 10
3084BA Rotterdam 
Klik hier voor meer informatie over de route naar Rotterdam Ahoy. 

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

Neem nu contact op